Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Istoria mărcii Pinguin

Istoria produselor Pinguin a început în jurul anului 1986, într-un apartament cu o singură cameră din Brno.

Anul glorios1986

În 1986, pe piața cehă au început să apară produse pentru nevoile călătorilor, aventurierilor, cățărătorilor și altor pasionați de activități în aer liber.

„Impulsul inițial a fost nevoia de a ne dota, în epoca pre-revoluționară, cu echipamentul outdoor indisponibil pe care îl știam de la prietenii noștri din Vest sau din emisiunile televizate.”Zdeněk Král, fondatorul mărcii

Acest impuls a dat naștere ideii de producție la scară mică pentru prieteni și cunoștințe și, în cele din urmă, a dus la începerea producției în masă. Dar suntem încă relativ departe de acest lucru.

 

Începuturile spartane

Primele produse au fost realizate manual într-un apartament cu o cameră de un student din Brno. Era vorba exclusiv de o producție la comandă de jachete de puf și saci de dormit, personalizate pentru anumiți clienți. Nu a durat mult până când manufactura de acasă a devenit cunoscută și căutată în tot orașul. La sfârșitul anilor 1980, cozile lungi de clienți nerăbdători care așteptau următoarea livrare de produse Pinguin s-au întețit.

Anii '90 sălbatici

Datorită posibilităților de afaceri private din Cehoslovacia, înființarea oficială a companiei datează din 1989.

Apoi au urmat anii 1990, când compania a fost unul dintre primii producători cehi care a dezvoltat corturi ușoare cu pereți dubli pentru drumeții și alpinism. A fost creată prima versiune a cortului foarte popular încă produs (deja inovat) cu o construcție încrucișată Gemini. Inițial, cu segmente de tijă de duraluminiu strunjite acasă.

În 1996, producția de produse Pinguin s-a mutat de la Brno la Velky Poříčí, în Boemia de Est, iar numărul de angajați a crescut de la doi la 20.

Găsirea unui cămin

Zece ani mai târziu, în 2006, din cauza spațiului operațional și de depozitare insuficient, compania s-a mutat în orașul Náchod, situat în apropiere, unde își are sediul și în prezent.

De atunci, gama Pinguin s-a extins considerabil și include o gamă largă de echipamente pentru activități active în aer liber. Însă un lucru nu s-a schimbat: calitatea excelentă, funcționalitatea și durabilitatea produselor. Și acesta este motivul pentru care Pinguin este atât de popular.

Povestea PINGUIN>

Surse:

pinguin.cz

170 de ani de îmbrăcăminte din lână Devold

Despre branduri

Ziua de naștere a lui Devold. Cunoașteți această marcă?

Prezentarea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

Colecția de corturi Outwell Deluxe Air Collection

Despre branduri

Colecția Deluxe Air este o nouă colecție de la Outwell pe care familiile o vor aprecia. Colecția impresionează prin spațiul său, construcția gonflabilă și caracteristicile practice pentru a vă face șederea în camping mai plăcută.

Selectăm pentru dvs.

694 Lei (44.81 %) de la 383 Lei

Comparare

440 Lei (40.45 %) 262 Lei

Comparare

375 Lei (17.6 %) 309 Lei

Comparare

400 Lei (39.5 %) 242 Lei

Comparare

460 Lei (39.1 %) 280 Lei

Comparare

Sac de dormit tip pătură Outwell Contour Lux Double

700 Lei (11.57 %) 619 Lei

Comparare

Sac de dormit pentru copii Boll Patrol Lite

375 Lei (22.13 %) de la 292 Lei

Comparare

478 Lei (43.1 %) 272 Lei

Comparare