Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

ZlideOn

Compania suedeză ZlideOn își concentrează produsele pe înlocuirea ușoară a fermoarelor nefuncționale la toate produsele care se închid cu fermoar. Cu fermoarele ZlideOn, puteți repara un produs deteriorat pe loc, în câteva secunde.

"Înainte de a arunca, încearcă să repari" este ideea principală din spatele brandului ZlideOn. Conform sondajelor comandate de companie în Suedia, o treime dintre suedezi aruncă la gunoi un produs cu fermoarul rupt. ZlideOn vine cu o inovație patentată care își are originea într-un mic sat suedez. Produsele sunt fabricate din oțel și zinc, ceea ce le face atât durabile, cât și ușoare. Produsele ZlideOn pot fi folosite în deplasare, dar și acasă.
De fiecare dată când vă decideți să încercați să reparați și să reutilizați un produs stricat, ajutați mediul înconjurător, iar aceasta este o alegere mai bună decât să cumpărați un produs nou. La urma urmei, dacă înlocuiți fermoarul de la perechea dvs. preferată de blugi în loc să cumpărați altele noi, veți economisi 10.000 de litri de apă în zonele care suferă de penurie de apă.

Arătat mai mult

Boty 2022
Produsele găsite: 6