Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: SHOES10 👟 Reducere suplimentară de 10% la ÎNCĂLȚĂMINTE și ȘOSETE 

Yedoo

Marca cehă Yedoo, specializată în producția și vânzarea bicicletelor fără pedale pentru copii și trotinete pentru copii și adulți, vă poate oferi o modalitate excelentă de a vă revigora rutina zilnică, de a facilita transporturile pe distanțe scurte necesare, de a vă relaxa activ în weekend, de a pierde în greutate în mod plăcut și de a face multe alte activități.

Noi suntem cehi. Ne place distracția, echipamentul sportiv și putem repara orice. De aceea, am dezvoltat pasiunea pentru mersul pe trotinetă ca nicăieri în lume. Cursele de trotinete ale Ligii au loc aici încă din anii 1960. Primele campionate europene și mondiale au avut loc la Plzen și Karlovy Vary, iar noi am fondat, de asemenea, o asociație internațională de trotinete. Poate că finlandezii sunt competitori mai mari, iar olandezii au un teren mai bun, dar un grup minunat de oameni în jurul trotinetelor este o "invenție" cehească.

Yedoo se dedică trotinetelor din 1998. Au început cu trotinete pentru copii, au continuat cu bicicletele fără pedale și biciclete pentru copii, iar astăzi, când cineva vrea să meargă cu o trotinetă într-o cursă de top, primește un aparat de la Yedoo pentru a-l ajuta să o câștige. Ei proiectează și conduc ei înșiși toate produsele. La început, asta însemna să se închidă în garaj pentru câteva ore și să sudeze, să taie și iar să sudeze... Cu un prototip pe care l-au terminat dimineața, au parcurs peste 500 de kilometri într-o cursă de 24 de ore în ziua respectivă.

Șeful departamentului de dezvoltare, Kuba Bostl, își dedică cea mai mare parte a timpului său profesional și personal procesului de design, iar în spatele fiecărui model se află sute de ore de pregătire, gândire și cercetare în rândul trotiniștilor. Apoi urmează luni de lucru cu proiecte computerizate și testarea primelor prototipuri până când totul este cât se poate de simplu, durabil și funcționează mai mult sau mai puțin fără întreținere. Iar dacă procedurile existente nu sunt suficiente, trebuie introduse altele noi.

De exemplu, au fost primii din lume care au produs anvelope de 12 inch la presiuni de până la 5,5 bar. Aceștia au proiectat butuci de mai bună calitate, au găsit o tehnologie originală de profile din aluminiu extrudat pentru a ușura greutatea totală a cadrului. Principalul lor obiectiv este cea mai bună experiență de echitație posibilă - indiferent dacă este vorba de un pilot de curse sau de un preșcolar. Acesta este motivul pentru care puteți găsi Yedoo în aproape patruzeci de țări din întreaga lume.

Mulți aventurieri își împlinesc visele pe o trotinetă Yedoo. Dar cel mai important lucru este în continuare distracția - pentru părinți și copii, adolescenți și adulți. Trotinetele sunt, înainte de toate, o bucurie comună. În oraș, de-a lungul râului, la plimbare cu câinele, în drum spre școală... În fiecare an, organizează zeci de evenimente pentru a contribui la popularitatea și dezvoltarea trotinetelor. Toate promovează același lucru - că scuterele sunt un lucru fantastic și că este foarte distractiv să le conduci.

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani
Produsele găsite: 12

Produse

576 Lei (6.53 %) 538 Lei

Comparat

576 Lei (6.53 %) 538 Lei

Comparat

1 475 Lei (2.52 %) 1 438 Lei

Comparat

1 215 Lei (2.38 %) 1 186 Lei

Comparat

883 Lei (6.45 %) 826 Lei

Comparat

1 344 Lei (2.39 %) 1 312 Lei

Comparat

1 760 Lei (12.16 %) 1 546 Lei

Comparat