Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Vaude

Vaude este o companie germană de familie specializată în producția de îmbrăcăminte și echipamente pentru ciclism, alpinism și activități în aer liber. Compania a fost fondată în 1974 de Albrecht von Dewitz, din a cărui VD inițiale derivă numele companiei.

Produsele excelează prin calitatea înaltă a materialelor utilizate și se pune accentul pe producția de produse ecologice. Din 2001, Vaude a respectat standardele ecologice de bluesign și este, de asemenea, primul brand în aer liber care a primit certificarea EMAS. În 2009, fiica  lui Albrecht von Dewitz, Antje von Dewitz, a preluat conducerea companiei.

În 2015, Vaude a obținut cea mai înaltă certificare Fair Wear posibilă. Aceasta înseamnă că cel puțin 90% din producția sa totală a fost produsă în conformitate cu standardele și reglementările muncii stabilite de Organizația Internațională a Muncii. Fundația FWF se străduiește să îmbunătățească condițiile la locul de muncă din industria textilă. A fost fondată în 1999 și astăzi este membră a peste cincizeci de companii din toată Europa. Se concentrează în principal pe producția de textile din China, India, Turcia și Bangladesh.

În 2019, marca a primit prima ștampilă de stat Grüner Knopf pentru textile produse social și ecologic. Vaude este singura companie de exterior care a achiziționat Grüner Knopf pentru o mare parte din gama sa de produse.

Arătat mai mult

výprodej obecný
Produsele găsite: 20

Produse