Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Uvex

Brandul Uvex a fost fondat în 1926 în Fürth, Bavaria, de către Phillip Wintre, iar inițial s-a axat pe fabricarea ochelarilor de protecție de lucru. Apoi au aplicat cunoștințele și tehnologia pe care le dobândiseră pentru a produce primii lor ochelari de schi în 1959.

A fost una dintre primele companii care au introdus tehnologii fără de care nu ne mai putem imagina schiatul de astăzi. Începând cu dezvoltarea stratului UVEX supravision super anti-fog în anii 1970, care a împiedicat aburirea ochelarilor, prin tehnologia UVEX double lens la o altă inovație din anii '90, cunoscută sub numele de tehnologia lentilelor UVEX lasergold, care permite o mai bună recunoaștere a conturului. Istoria, experiența, inovația și protecția consecventă a sănătății umane au făcut din această marcă una dintre cele mai respectate companii din industria de căști și ochelari de schi. 

Cea mai mare parte a producției are loc în Germania și în Europa. Marca s-a mândrit întotdeauna cu tradiția sa și cu eticheta Made in Germany. Numele companiei Uvex: este derivat din cuvintele uv-ex = ultraviolet exclus. 

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 85

Produse