Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Under Armour

Alegeți dintre 113 de produse de la firma Under Armour din stoc. Reducere 19% până la 36%. Livrare gratuită la peste 199 lei. 100% branduri originale.

Under Armour este firma americană care se specializează în fabricarea încălțămintei și îmbrăcămintei sportive sau de agrement. Îmbrăcămintea este unică cu proprietăți de compresie și capacitatea de a elimina transpirația neplăcută, în loc să o absoarbă.

Under Armour fondată de Kevin Plank în anul 1996 ca un fost căpitan de fotbal în vârstă de douăzeci și trei de ani de la Universitatea Maryland. Ca apărător la Universitatea din Maryland, el era obosit de schimbarea constantă a tricourilor transpirate, de-a lungul timpului, a observat că pantalonii scurți de compresie pe care îi purta au rămas doar uscați. Asta l-a inspirat să lucreze la tricou care elimină umeditatea datorită materialului sintetic.

El a făcut primul său mare succes cu noul dezvoltat Jersey de fotbal american cu tehnologia microfibră care elimină rapid transpirația. Oamenii au început să observe brandul când pagina de titlu din US Today l-a capturat pe Jeff Billback pe quarterback-ul lui Oakland Raiders, purtând un pulover Under Armour.

În prezent, brandul este numărul doi în vânzările de îmbrăcăminte sport din America și de la subsolul bunicii de unde Plank a început să se mute în Baltimore. Marele succes al mărcii a fost faptul că sportivii americani la Olimpiada de la Rio 2016 au fost îmbrăcați în Under Armour. în ultima perioadă compania impresionează prin dezvoltarea de costume spațiale pentru primul spațiu comercial în colaborare cu Virgin Galactic.

Arătat mai mult

Jarní výprodej
Produsele găsite: 113

Produsele găsite: 113

Produse

Pantofii de alergat Under Armour Charged Rogue 2 cu tehnologie Charged Cushioning® vă vor oferi un confort...
Boxerii pentru bărbați Under Armour Charged Cotton sunt fabricați din bumbac, care se usucă rapid și...
Hanoracul pentru bărbați Under Armour Rival Fleece Big Logo HD este fabricat dintr-un material extra...
Hanoracul pentru bărbați cu fermoar pe toată lungimea și glugă Under Armour Rival Fleece FZ Hoodie poate...
Frumusețe în simplitate. Pe asta se bazează și marca Under Armour cu tricoul pentru bărbați Sportstyle...
Șapca elegantă pentru bărbați Under Armour Blit zing 3.0 cu tehnologie HeatGear® vă protejează de soarele...