Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TSL

Compania franceză Tsl produce snowshoes, încălțăminte turistică, bețe trekking, lanterne frontale. 

Se spune că au fost inventate cu mai mult de 10 000 de ani în urmă ca un ajutor genial la vânătoare. Este o modalitate instinctivă de a distribui în mod eficient greutatea corporală în zăpadă. Pe vremurile acelea snowshoes se realizau din cadre din lemn legate cu curele de piele sau din piele.

Abia în anul 1981, când a fost înființată firma TSL  în inima Alpilor, în Thônes (Franța), produsul a fost supus la prima mare revoluție. TSL s-a inspirat din snowshoes-urile din lemn, dar pe ale sale le producea din material plastic. În felul acesta a luat ființă primul model JCB, care se folosea în scopuri recreative și sportive.

În anii 1990, TSL a dezvoltat și comercializat produsul 225 Rando - primul snowshoes care acoperea și glezna piciorului, și care totodată combina confortul și design-ul tehnic cu susținerea fermă a piciorului. Unica formă de clepsidră, care oferea confort și pentru mersul pe jos. A fost un succes instantaneu. Este cel mai bine model vândut în lume și în momentul actual.

Ca urmare a entuziasmului și îmbunătățirilor constante, TSL permite utilizatorilor să meargă pe toate tipurile de teren. Snowshoes TSL călătoresc de mult timp în afara Franței, și se exportă în Japonia și în diferite țări europene. Cu sprijinul brandului a fost organizat si concursul european de snowshoe (European snowshoe racing cup).

Escapă în natură, libertatea de a explora peisajul frumos este esența acestui sport minunat. Dar de atunci de când au fost create primele snowshoes, omul a trebuit să adapteze ritmul său cu structura și forma produsului, lucru care la separat de mediul natural. TSL Outdoor oferă primul model al viitoarei generații de snowshoe, care oferă beneficii de neegalat. Au proiectat și dezvoltat primul snowshoe care se adaptează la pasul utilizatorului și la terenul pe care merg. Cu grijă au proiectat diferite puncte de contact, flexibilitate, ușurință și aderență, astfel încât pietonul să-și descopere pasul natural în plimbarea prin zăpadă. Au folosit tehnologia avansată care dă viața acestor snowshoes. După mai bine de 10.000 de ani, cei care sunt nevoiți să circule prin zăpadă, se află în sfârșit în deplină simbioză cu natura.

Arătat mai mult

hannah