Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: SHOES10 👟 Reducere suplimentară de 10% la ÎNCĂLȚĂMINTE și ȘOSETE 

Trek’n Eat

Trek'N Eat este o companie germană care introduce o serie de pași laborioși pentru a pregăti fiecare conținut individual al unei pungi TREK'N EAT, începând cu o concepție complexă al alimentelor pentru a se adapta nu numai la compoziția energetică și nutrițională, ci și la gust și consistență.

Producția alimentelor în sine nu este banală, dieta TREK'N EAT este liofilizată pentru a păstra cât mai mult posibil valoarea nutritivă a alimentelor proaspete. Procesul de liofilizare este o etapă intensivă din punct de vedere al instrumentelor și al consumului de energie, în care ingredientele proaspete sunt mai întâi congelate și apoi îndepărtate ușor din alimente la temperaturi scăzute și la presiune scăzută, fără a fi fierte (ceea ce distruge multe dintre substanțele importante din alimente).
Marca Trek'n Eat dispune de cea mai avansată tehnologie de ambalare din industrie, ceea ce face ca ambalajele Trek'n Eat să fie nu numai extrem de durabile și impermeabile la oxigen (care accelerează deteriorarea alimentelor), ci, mai important, incredibil de ușor de utilizat - cu perforații cu laser, cu fund plat, resigilabile, cu colțuri rotunde pentru a fi mai ușor de transportat, etc. Ambalajul este reciclabil cu polietilenă.

Arătat mai mult

Boty 2022
Produsele găsite: 20

Produse

43 Lei (7.28 %) 40 Lei

Comparat

43 Lei (7.28 %) 40 Lei

Comparat