Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: SHOES10 👟 Reducere suplimentară de 10% la ÎNCĂLȚĂMINTE și ȘOSETE 

Ticket to the moon

Ticket to the moon este producătorul original de hamacuri. Marca a fost înființată în 1996 (Bali, Indonezia). Ce să vă imaginați sub Ticket to the moon? În primul rând, o afacere de familie care se gândește la clienții săi. Și fac acest lucru nu numai prin dezvoltarea și crearea produselor inovatoare și utile, ci și prin promovarea unor moduri de viață diferite. Aceștia sunt producători de produse pentru visătorii din întreaga lume.

Ei sunt, de asemenea, inventatorii și producătorii originali de hamacuri din material de parașută. Toate produsele sunt realizate manual de către o echipă de meșteri calificați în propria fabrică din Bali. Fiecare produs este testat în condiții extreme și este supus unui control strict al calității înainte de a părăsi fabrica. 

Hamacele Ticket to the moon sunt durabile, flexibile, respirabile, rezistente la mucegai și prietenoase cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100). Hamacele sunt disponibile în cinci mărimi și în numeroase combinații de culori. Fiecare hamac are atașată o husă de transport pentru o călătorie ușoară și o utilizare zilnică.

Arătat mai mult

Boty 2022
Produsele găsite: 12