Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Thermos

Brandul german Thermos este liderul mondial în producție de termose a termocești. Termoe produce încă din anul 1904. Este primul producător de termose din lume. Puțini care știu, că cuvântul termos provine de la denumirea companiei Thermos.

Compania Thermos a fost fondată în anul 1904, care primul din lume a prezentato sticlă din sticlă izolată. A urmat o altă descoperire în 1978, când Thermos a prezentat prima sticlă din oțel cu izolație vacuum. Thermos este cel mai mare producător mondial de sticle izilate, cu operațiuni în mai mult de 115 țări.

Thermos a construit un nume foarte bun în timpul existenței sale și este considerat pe piețele mondiale drept sinonime de calitate, siguranță, design și tradiție. Thermos se bazează pe relația pe termen lung cu clientul. Grijă în alegerea celor mai bune materiale posibile și garantează calitatea consistentă a produselor lor. Calitatea produselor Thermos este 100% testat pe tot parcursul procesului său de fabricație. O astfel de supraveghere este posibilă deoarece produsele Thermos sunt fabricate în fabricile lor specializate - nu sunt făcute la comandă de către terți.

Cpmpaniat Thermos respectă toate standardele actuale, dar nu numai. Produsele sunt testate în laboratoare independente pentru a se asigura că materialele și procesele de fabricație utilizate sunt sigure.
Produsele Thermos acestea îndeplinesc toate cerințele pentru produsele alimentare și produsele de contact cu alimentele în conformitate cu legile din Republica Cehă și regulamentele Parlamentului European, astfel încât puteți fi siguri că oferiți familiei dvs. produse cu adevărat sigure.

Thermos dezvoltă termos și termocești pentru a răspunde nu numai necesitățile cotidiene ale unei clase de utilizatori, ci și pentru a surprinde împrejurimile lor cu un design original. Acestea sunt produse care își pot însoți proprietarul pe tot parcursul anului și pot păstra băuturile la temperatura dorită. Înlocuiește cu ușurință sticlele de plastic deseori inestetice.

Compania Thermos acum mai bine de 100 de ani, a dezvoltat o sticlă originală cu mai multe utilizări, contribuind la minimizarea impactului asupra mediului al producției industriale. Ne străduim constant să dezvoltăm produse cu o amprentă minimă asupra mediului. Alegând produsele Thermos, veți obține nu numai un produs de înaltă calitate, dar va ajuta și la reducerea cantității de deșeuri generate.

Responsabilitatea socială este foarte importantă pentru Thermos. Thermos respectă toate legile și reglementările pentru a asigura un loc de muncă sigur. Drepturile și confidențialitatea angajaților sunt protejate și respectate. Respectarea Codului Muncii și a altor standarde sociale este desigur. Instalațiile Thermos sunt supuse auditurilor externe de mediu și siguranță în fiecare an.

 

Sticlele termice tradiționale cu izolare clasică de aer sau spumă reduc doar parțial transferul de energie între lichidul din interior și mediul înconjurător. Tehnologia de izolare în vid termos creează vakuum între peretele intern și extern a vasului. Acest lucru înseamnă că nu există aproape nici un transfer de energie în spațiul, astfel încât băutura să poată rămâne caldă sau răcoroasă în sticla Thermos mult timp, așa cum doriți.

Produsele Thermos obține proprietăți izolatoare excelente. Performanța de izolare este dată în ore. Se măsoară timpul necesar pentru modificarea temperaturii băuturii de la valoarea de pornire la valoarea finală, temperatura ambientală fiind 20°C.

Keeps Hot: de la temperatura 95°C, temperatura finală 49°C

Keeps Warm: de la temperatura 45°C, temperatura finală 30°C

Keeps Cold: de la temperatura 1°C, temperatura finală 13°C

  

Obiectivele companiei sunt calitatea, siguranța, designul și tradiția.

Arătat mai mult

Jarní výprodej
Produsele găsite: 53

Produsele găsite: 53

Produse