Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Tenaya

Tenaya este un brand spaniol specializat în producerea încălțămintei de alpinism și pentru drumeții. Marca a fost fondată în 1997 de spaniolul Jose Luis Garcia Gallego, istoria sa, însă, începe puțin mai devreme, când Jose a participat la dezvoltarea producerii espadrilelor în timp ce studia la universitate. A câștigat suficientă experiență și perspicacitate în timpul expedițiilor sale din întreaga lume. Numele în sine își are rădăcinile în canionul Tenaya, care a devenit inspirația pentru toate eforturile depuse în îmbunătățirea calității și funcționalității espadrilelor.

Pe lângă faptul că espadrilele Tenaya au fost purtate de către Josune Bereziart - prima femeie care a urcat pe traseul 9a (5.14d) în anul 2004, și-au găsit popularitatea și datorită primilor cățărători din lume precum Alex Megos, Chris Sharma, Ramon Julian sau Jimmy Webb și cărora le sunt încă loiali.

Unul dintre principalele beneficii ale espadrilelor Tenaya este confortul lor, pe care îl veți găsi chiar și în cele mai ”agresive” modele. De ce să suferiți de durere într-un sport atât de frumos ca escalada, când se pot face espadrilele eficiente și în același timp confortabile?

Boty 2022
Produsele găsite: 9