Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Smellwell

SmellWell™ este o companie suedeză care oferă soluție pentru încălțăminte, genți și mănuși mirositoare pot fi utilizate și în dulapuri sau în săli de sport
Brandul oferă o soluție naturală și eficientă pentru absorbția umidității și eliminarea mirosului în toate tipurile de medii în care mirosul este o problemă. Dezvoltarea produselor a început în 2012. După ce a încercat diverse produse pe piață, brandul a decis să dezvolte propriile soluții. Doi ani de dezvoltare și testare au avut ca rezultat lansarea SmellWell pe piața suedeză în 2014.

 

Împreună cu chimiștii de la Chalmers din Göteborg, compania a început să cerceteze în 2013 ce a creat un miros de încălțăminte pe care mulți l-au experimentat. Sa dovedit că umeditatea este factorul de bază care duce la apariția mirosurilor, prin urmare, accentul a fost pus pe dezvoltarea unui produs care absoarbe umiditatea. La baza primului prototip a fost o combinație de absorbante de umiditate cu materiale care îndepărtează eficient mirosul.

Unul din componente principale SmellWell este cărbune activant, care a fost folosit de sute de ani ca mod natural de purificare și filtrare a apei și a aerului. Este utilizat cărbune activat fabricat din bambuc, ceea ce permite să absoarbă și să neutralizeze eficient mirosurile, dar absoarbe și umezeala. Bambusul este de asemenea bun pentru sustenabilitate, deoarece crește foarte repede, ceea ce înseamnă că tăierea nu afectează regenerarea.

Materialele SmellWell se compun din sare minerală cu proprietăți de absorbție a umedității din aer în formă de transpirație. Materialul este închis într-o țesătură interioară nețesută. Acționează ca o membrană prin menținerea tuturor componentelor, dar permite eliminarea umidității de la încălțăminte sau echipamente în sac.

Produse găsite: 6

Produse

Absorbant de miros Smellwell Sensitive XL

93 Lei

Comparat

Absorbant de miros Smellwell Active XL

93 Lei

Comparat

Absorbant de miros Smellwell Sensitive

67 Lei

Comparat

Absorbant de miros Smellwell Active

67 Lei

Comparat