Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Sigma

Compania germană Sigma Sport se specializează în producția de ciclo-computere (tahometru) și computere pentru motociclete, lumini, ceasuri sportive, cronometre, contoare, scule. Oferă desigur și propriile sale software. De aproape 40 de ani de la înființarea sa, se află în continuă dezvoltare. Dezvoltă noi tehnologii, folosindu-se de ultimele trenduri și adaptându-se la cerințele schimbătoare ale consumătorilor.

În anul 1982 Sigma împreună cu inițiatorul german de electronică Klaus Peter Schendel, au lansat primul ciclo-computer cu denmirea de Cyclecoach. Următorul model Velostar oferă alte funcții cum ar fi numărarea cadendei (= frecvența de pedalare exprimată în rotații pe minut) și urmărirea ritmului cardiac. Piatra de temelie a succesului a fost anul 1988. Evoluția în domeniul microelectronicii a permis producerea unei noi generații de calculatoare de ciclism. În 1997, Sigma Sport dezvoltă și surse de lumină alimentate cu baterii. Luminile din față și din spate aprobate pentru piața germană reprezintă un mare succes.

În anul 2000, pe lângă modelele rutiere, s-au adăugat luminile sportive pentru motocicliștii montani, iar noul sistem de transmisie fără fir DTS (codat digital) a fost lansat în 2006. În anul2008, Data Centre, care deține software-ul analitic Sigma Sport, a fost lansat împreună cu prima generație al noului ciclo-computer ROX (8.0 a 9.0). În anul 2012 au fost produse lămpile din față Speedster, au fost dotate practic cu baterie litiu-ion și adecvate pentu încărcare prin cabel mini-USB.

În continuare dezvoltă afaceri de familie în Neustadt, de unde vin cu produse noi impresionante - monitor de ritm cardiac energetic redus, compatibil cu iPhone, și ca traker de activitate folosind o brățară îngustă în două tonuri. În continuare prin intermediul seriei ID.SERIES oferă ceasuri pentru orice tip de sportivi. Ultima noutate, a anului 2018 este ROX 12.0 SPORT, care oferă un nou tip de navigație pe hartă, sistem special de antrenament și conexiune WiFi.

 

Arătat mai mult

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 12