Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Reima

Reima este un brand premium de îmbrăcăminte pentru copii activi. Oferă produse de calitate pentru tot parcursul anului, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 12 ani. Firma își dorește ca copiii să descopere bucuria mișcării care îi va însoți toată viața. Reima este aici din 1944 pentru fiecare zi, pentru fiecare vreme, pentru fiecare experiență, oriunde vă așteaptă aventura.

La Reima veți găsi o gamă largă de îmbrăcăminte - strat superior, precum geci de vară și iarnă, dar și pantaloni. Toate articolele de îmbrăcăminte exterioară sunt ideale pentru vreme solicitantă și schimbătoare în toate anotimpurile. În colecția athleisure veți găsi și o selecție mare de îmbrăcăminte sport. Pentru zilele însorite, oferă colecția SunProof cu un factor de protecție de 50+. Pentru zilele ploioase, veți găsi haine de ploaie colorate, realizate din materiale sigure, elastice. Straturile intermediare și îmbrăcămintea interioară funcționale sunt ceea ce le permite copiilor să se joace mult timp.

Deoarece Reima este o companie 100% axată pe categoria articolelor pentru copii, ea privește și sustenabilitatea prin aceeași lentilă. Oferă întotdeauna haine, pantofi și accesorii non-toxice care le permit copiilor să se miște ușor și să descopere lumea din jurul lor.

Arătat mai mult

warg