Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

POC

Marca suedeză Poc este lider de piață în ceea ce privește echipamentele de protecție pentru schi și ciclism. La fabricarea căștilor, a ochelarilor de protecție și a dispozitivelor de protecție a coloanei vertebrale, prioritatea principală este protejarea vieții și a sănătății împotriva consecințelor permanente în cazul unei căderi.

Conceptele, tehnologiile și materialele utilizate și implementate pentru căști și protecții sunt dezvoltate și testate în strânsă colaborare cu cei mai importanți experți și medici din lume specializați în leziuni ale creierului și ale măduvei spinării.

Poc a fost fondată în 2005 și în câțiva ani și-a construit o reputație puternică și a câștigat mai multe premii prestigioase și, mai ales, încredere nu numai în lumea sportului. De exemplu, colaborează de mult timp cu Volvo Car Group pentru a dezvolta noi caracteristici de siguranță.

Sportivii profesioniști și campionii olimpici din disciplinele de schi și ciclism apreciază cel mai înalt nivel de siguranță - Ester Ledecká, Julia Manusco, André Myhrer, Jeremy Jones, Danny MacAskill, Steven Nyman, Marianne Therberge și echipa EF Education First din Turul Franței s-au bazat pe echipamentul Poc pentru performanțele lor.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 28

Produse