Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Pacsafe

Original în materie de protecție antifurt, marca Pacsafe oferă rucsacuri de securitate, portofele, încuietori pentru bagaje, plase de protecție și huse. Fondatorii Pacsafe și-au petrecut cea mai mare parte a vieții aventurându-se în jurul lumii. Drumeții prin Asia, autostop în Europa, navigație pe mare și multe altele. Au simțit emoția de a descoperi străduțe secrete în orașe pline de viață, de a gusta delicatese locale și de a trăi sentimente de uimire printre ruinele antice. Le-au fost furate pașapoartele, au trecut prin disconfortul de a dormi pe rucsacuri pentru a nu le fi furate. Dar au câștigat mult - experiență valoroasă pentru viețile lor viitoare.

În timp ce unii oameni cred că amenințarea constantă de a fi jefuit face parte integrantă din orice aventură bună, fondatorii Pacsafe știu că acest lucru nu trebuie să fie adevărat - trebuie doar să aveți echipamentul potrivit. Astfel, vă puteți extinde zona de confort într-un mod și mai jucăuș și mai plăcut. Pacsafe a fost fondată în 1998 în Hong Kong de către doi australieni care au călătorit mult, cu scopul de a face mai ușor pentru călători să facă față provocărilor aventurilor vieții. Pentru ei, cea mai mare recompensă este să vadă o geantă Pacsafe pe spatele unei persoane la coada de la vamă sau să o poarte cineva care merge pe o stradă aglomerată din oraș. Le place să își imagineze că entuziasmul călătorilor provine din sentimentul că echipamentul lor este în siguranță.

Bucurați-vă de aventurile vieții știind că echipamentul dumneavoastră este în siguranță. La Pacsafe, aceștia oferă clientului liniște sufletească. Acestea reduc stresul.

Arătat mai mult

Boty 2022