Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Pacsafe

Original în materie de protecție antifurt, marca Pacsafe oferă rucsacuri de securitate, portofele, încuietori pentru bagaje, plase de protecție și huse. Fondatorii Pacsafe și-au petrecut cea mai mare parte a vieții aventurându-se în jurul lumii. Drumeții prin Asia, autostop în Europa, navigație pe mare și multe altele. Au simțit emoția de a descoperi străduțe secrete în orașe pline de viață, de a gusta delicatese locale și de a trăi sentimente de uimire printre ruinele antice. Le-au fost furate pașapoartele, au trecut prin disconfortul de a dormi pe rucsacuri pentru a nu le fi furate. Dar au câștigat mult - experiență valoroasă pentru viețile lor viitoare.

În timp ce unii oameni cred că amenințarea constantă de a fi jefuit face parte integrantă din orice aventură bună, fondatorii Pacsafe știu că acest lucru nu trebuie să fie adevărat - trebuie doar să aveți echipamentul potrivit. Astfel, vă puteți extinde zona de confort într-un mod și mai jucăuș și mai plăcut. Pacsafe a fost fondată în 1998 în Hong Kong de către doi australieni care au călătorit mult, cu scopul de a face mai ușor pentru călători să facă față provocărilor aventurilor vieții. Pentru ei, cea mai mare recompensă este să vadă o geantă Pacsafe pe spatele unei persoane la coada de la vamă sau să o poarte cineva care merge pe o stradă aglomerată din oraș. Le place să își imagineze că entuziasmul călătorilor provine din sentimentul că echipamentul lor este în siguranță.

Bucurați-vă de aventurile vieții știind că echipamentul dumneavoastră este în siguranță. La Pacsafe, aceștia oferă clientului liniște sufletească. Acestea reduc stresul.

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani
Produsele găsite: 7

Produse

531 Lei (7.26 %) 492 Lei

Comparat

694 Lei (7.27 %) 644 Lei

Comparat

818 Lei (7.29 %) 758 Lei

Comparat

584 Lei (7.16 %) 542 Lei

Comparat

756 Lei (7.27 %) 701 Lei

Comparat

440 Lei (7.12 %) 409 Lei

Comparat