Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Ortlieb

Brandul german Ortlieb este cunoscut pentru producția celor mai durabile, sofisticate și impermeabile genți de ciclism din lume. Marca a fost fondată în 1982 de Hartmut Ortlieb. Compania a început să fabrice saci de expediție pentru climă dură. În anii următori, produsele sunt perfecționate. Datorită îmbinărilor special cusute, etanșeitatea este asigurată 100% fără impregnarea sau lipirea cusăturilor. O altă îmbunătățire vine cu un capac de rulare, datorită căruia produsele sunt impermeabile și încă pot pluti pe apă. Compania a fost prima care a venit cu sistemul de asamblare Quick-Lock utilizat în mod obișnuit astăzi.

De la fondarea companiei, cea mai mare parte a producției are loc în Germania. Peste 70% din materiale provin direct din Germania. 90% din toate procesele au loc „intern” la Ortlieb din Heilsbronn. Acest lucru face posibilă optimizarea continuă a calității producției și garantarea faptului că fiecare etapă a producției este cât mai ecologică posibil. În plus, marca este încrezătoare în calitatea produselor sale și le poate oferi o garanție de 5 ani.

În prezent, gama se extinde de la gențile clasice duble față și spate de pe bicicletă, prin saci mici, ghidon, cadru și altele asemenea, până la un sistem modern de ambalare a bicicletelor, unde nu este nevoie să aveți un suport pe bicicletă, dar sunt atașate direct la cadru sau ghidon. Recent, colecția a fost extinsă pentru a include rucsacuri de oraș și turiști.

Arătat mai mult

hannah
Produsele găsite: 39

Produse