Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Morakniv

Morakniv este o marcă suedeză tradițională care se concentrează pe producția cuțitelor cu lamă fixă încă din 1891. Produsele reprezintă un raport preț/performanță foarte bun și se remarcă prin simplitate și durabilitate. Numele mărcii reflectă legătura importantă dintre produse și originile orașului suedez Mora. Morakniv® este întotdeauna un cuțit din Mora, Suedia. Compania continuă să fie o afacere de familie și exportă în prezent cuțite în întreaga lume.

Pentru Morakniv, drumul a început în 1891, când Frost-Erik Erson s-a întors în satul natal Östnor din Mora, după patru ani petrecuți în America de Nord. La început, Frost-Erik a fabricat doar cuțite pentru a fi folosite în fabrica de sănii, dar producția de cuțite a început să crească în curând. Numele Morakniv era deja cunoscut la sfârșitul anilor 1900, datorită tradiției îndelungate de producție din zonă. În 1904, Frosts avea zece angajați și producea 19.000 de cuțite anual, concentrându-se exclusiv pe fabricarea cuțitelor. Astăzi, marca Morakniv are aceeași abordare a producției ca și atunci, folosind metode raționale pentru a aduce abordarea individuală a meșteșugarului la mașinile moderne.

Singura diferență constă în utilizarea celor mai recente cunoștințe tehnologice. Colaborarea cu profesioniștii este o parte importantă a succesului Morakniv. Datorită acestora, marca primește idei noi pe care le transformă în concepte care îi permit să ocupe o poziție de lider pe piață. Cele mai renumite modele ale mărcii, Mora 2000, Companion sau, mai recent, Eldris, sunt cunoscute de toți fanii cuțitelor. 

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani
Produsele găsite: 1

Produse

313 Lei (8.4 %) 287 Lei

Comparat