Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Klean Kanteen

Klean Kanteen® este o afacere de familie cu o misiune. Au lansat prima sticlă de apă reutilizabilă din oțel inoxidabil în 2004, deoarece doreau o alternativă non-toxică la sticlele de plastic de unică folosință. 

Astăzi, în calitate de corporație certificată B Corporation, nu numai că creează produse reutilizabile de cea mai bună calitate de pe planetă, dar lucrează din greu pentru a aduce beneficii oamenilor și locurilor, unde produc. Ei fac tot ce pot pentru a salva lumea de la umplerea planetei cu deșeuri.

Familia Klean Kanteen include fiecare angajat de la sediul central din Chico, California, din fabricile din străinătate și de la distribuitorii din întreaga lume. Împreună, ei lucrează pentru a inspira oamenii să transforme lumea într-un loc mai bun și mai curat.

Rezistența este un cuvânt cheie la Klean. De la sediul central din Chico, la festivalurile și evenimentele la care participă, la mijloacele de transport sau la operațiunile de producție din străinătate. Produsele Klean Kanteen sunt fabricate manual în China, în fabrici responsabile din punct de vedere social și ecologic, care trebuie să îndeplinească standarde înalte de calitate (ISO 9001 și ISO/TS 16949), să ofere o muncă sigură și corectă, practici de afaceri etice și, nu în ultimul rând, să adere la responsabilitatea față de mediu (ISO 14001). 

Ei sunt membri ai organizației 1% For The Planet și au donat indirect peste două milioane de dolari unor organizații de mediu dedicate conservării și restaurării zonelor sălbatice.

Arătat mai mult

hannah
Produsele găsite: 49

Produse