Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Keen

Marca Keen a fost înființată în anul 2004 în SUA. Și-a deschis propria fabrică de producție în Portland, Oregon. Producea modele de încălțăminte de înaltă calitate, și totodată se străduia a fi și ecologică. Experiență valoroasă a început să o folosească în filiala sa, Keen, care a apărut și în Europa în anul 2015. Keen foarte repede a devenit marcă favorită a încălțămintei de trekk.

Compania produce încălțăminte pentru toți cei ce iubesc stilul de viață activ.

O cantitate imensă de încălțăminte, care este un factor de creștere foarte important pentru Keen, este importată anual de către EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Directorul general Keen John Jansen este de părere că marca va evolua constant, ceea ce înseamnă că, pentru clienți, încălțămintea va fi realizată din materiale tot mai bune și mai bune, timpul de livrare va fi minim și marca va ține pasul cu tendințele modei.

Calitatea încălțămintei, desigur, depinde de tehnologia de producție. Principiul de bază al producției este așa-numitul proces de injecție directă. Este un proces specializat și complex care a fost folosit de la începutul acestui brand. Această producție minimizează impactul asupra mediului deoarece utilizează mașini de înaltă eficiență care reduc consumul de energie și, în special, nu utilizează substanțe volatile.

Keen este un brand care nu cunoaște limite. Încearcă să depășească și să inventeze încălțăminte mult mai bună, mai rezistentă și mai practică, care vă v-a însoți în orice activitate. Au grijă de calitate, și totodată se gândesc și la confortul dvs. Marca Keen își produce încălțămintea cu  armătură pentru a vă menține picioarele confortabile chiar și într-o drumeție cu adevărat exigentă. De la această firmă își pot alege și femei și copii sau bărbați.

Arătat mai mult

warg
Produsele găsite: 78

Produse