Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: SHOES10 👟 Reducere suplimentară de 10% la ÎNCĂLȚĂMINTE și ȘOSETE 

Isostar

Totul a început în Elveția, la sfârșitul anilor 1960, în cadrul concernului Wander Ltd., care efectua cercetări în domeniul nutriției. Dr. Felix Keifer, un om de știință, a descoperit că adăugarea unor cantități mici de carbohidrați și de sifon în apă ajută ca aceasta să fie mai bine absorbită de organism. Această descoperire a fost foarte importantă în ceea ce privește, de exemplu, salvarea copiilor din țările în curs de dezvoltare care mureau din cauza lipsei de lichide, iar mai târziu a devenit o piatră de temelie în dezvoltarea mărcii Isostar.

Prima băutură Isostar, concepută special pentru sportivi, a văzut lumina zilei în 1977.

Din 2003, marca Isostar aparține grupului francez Nutrition & Santé, care este liderul european în domeniul nutriției dietetice și biologice, dar o parte semnificativă a producției este încă localizată în Elveția. Astăzi, Isostar este lider european în domeniul nutriției sportive. Pe piața din Cehia, are o poziție stabilă timp de 40 de ani. Sportivii cehi, în frunte cu echipa cehă de hochei pe gheață, au de mult timp încredere în acest brand. O bună distribuție a produselor în supermarketuri, farmacii, magazine de sport etc. face ca acestea să fie ușor accesibile publicului larg.

Efectele băuturilor Isostar sunt testate în mod regulat în institute de cercetare din multe țări, unde efectele băuturilor Isostar sunt comparate în principal cu cele ale apei obișnuite (lichid hipotonic) și ale diferitelor sucuri (băuturi hipertonice). Rezultatele au arătat în mod clar că rata de absorbție a băuturii isotonice Isostar în organism în intestine este de multe ori mai mare decât cea a apei sau a sucurilor.

Electroliții din Isostar sunt absorbiți în mod natural de către corpul uman în mod complet în conformitate cu nevoile sale, datorită transpirației, recuperarea nivelului plasmei sanguine este mult mai rapidă decât în cazul altor lichide.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 14