Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Intex

Intex este un producător asiatic de jucării gonflabile, jucării pentru apă și în curte. În categoria sa, este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari producători din lume. Oferta firmei include bazine de mai multe forme, mărimi și modele, și pentru copii.

Bazinele Intex sunt concepute special pentru cei mai mici copii, iar pentru copiii mai mari există centre de joacă pentru apă, cum ar fi centrul pirat (adecvat pentru montare în curte). Saltele, bărci și ambarcațiuni de apă sunt disponibile cu siguranță.

Compania Intex este pe piață de mai mult de 40 de ani. Este unul dintre liderii mondiali în proiectarea și producerea de produse de înaltă calitate și inovatoare pentru recreere. Pe tot timpul existenței sale, au satisfăcut cu serviciile lor mai mult de 100 de țări,  în care se comercializează produsele acestei mărci de calitate.

Scopul firmei Intex este de a oferi consumatorilor cea mai bună valoare de divertisment posibil prin combinarea calității remarcabile, servicii excelente și prețuri mici.

Multe produse Intex sunt licențiate. Acordarea unei licențe este întotdeauna o garanție a calității produsului.  Produsele de licențiere sunt supuse unor teste speciale de către deținătorii de brevete. Intex efectuează testarea intensivă a produselor finite pe diverse unități de testare.

Distracția în apă poate provoca, de asemenea, răniri. Pentru a reduce aceste riscuri, vă rugăm să citiți și să respectați toate avertismentele și instrucțiunile din prospectul însoțitor.

Arătat mai mult

warg
Produsele găsite: 83

Produse