Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Inproducts

Firma ELF Logistic s.r.o. este un producător și distribuitor, printre altele, de diverse spray-uri de impregnare folosindu-se de nanotehnologie. Compoziția lor a început a evolua din anul 2007, iar după trei ani de testare, au fost pentru prima dată, prezentate populației sub numele de Nanoprotech. În anul 2017 firma a prezentat marca nouă numită Inproducts. Prima serie de produse nanotehnologice inovatoare sub acest brand este o serie de impregnări Inproducts.

ELF Logistic s.r.o. este producător și distribuitor de spray-uri anti-coroziune, lubrifiere și electroizolante, care utilizează nanotehnologia. Compoziția lor a început a evolua din anul 2007, iar după trei ani de testare, au fost pentru prima dată, prezentate populației sub numele de Nanoprotech. Datorită efectelor sale excelente, această marcă sa răspândit rapid de-a lungul continentelor.

Toate impregnările Inproducts au evoluat cu cele mai recente nanotehnologii și cel mai mare avantaj îl reprezintă compoziția lor - soluții pe bază de apă, lucru datorită căruia nu au miros, nu pătează sau nu lasă urme, și sunt complet inofensive pentru mediu; sunt ambalate în flacoane din plastic eco-reciclabile. 

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani
Produsele găsite: 10