Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Highlander

Istoria mărcii scoțiene Highlander a început să se scrie atunci când proprietarul  Bahram Golzari  studia medicina la universitatea din Edinburgh. Bahram a fost un alpinist pasionat și lider al clubului de alpinism universitar. La vremea aceea, Leith Army Stores, era de mult cunoscut, ca magazin excedent militar, care furniza clubului echipament outdoor; când magazinul a intrat în lichidare, Bahram a profitat de ocazie și la cumpărat. 

Highlander oficial sa ”născut” 5. aprilie 1985.

Compania Highlander a identificat un decalaj de piață pentru echipamentele de outdoor adaptate. Sa hotărât să le producă pe ale sale. New Line a sarbatorit succesul companiei si Highlander și a început să ofere produse independente de outdoor și militare în Marea Britanie. Pe parcursul anilor compania Highlander își extinde afacerile continuu - se extinde în lanțurile naționale de comerț cu amănuntul și exportul către Europa și în afara acesteia. În anul  2005 a trebuit să se mute într-o zonă mai mare din Livingstone.

Compania Highlander a semnat cu succes un acord de redactare pentru OH în Londra 2012, după acest succes, a câștigat și un contract la Jocurile Commonwealthu 2014 care au avut loc în Glasgow (= un eveniment sportiv internațional organizat în principal pentru sportivi din țările Commonwealth.  La fiecare patru ani, aproximativ 5 000 de sportivi din 70 de țări participă în medie).

Highlander este proprietar de familie. Cu câțiva ani în urmă, cei doi fii ai lui Bahram, Ramin și Kian, au preluat afacerile, pentru a continua pe pașii tatălui lor.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého