Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Helly Hansen

Din 1877, marca norvegiană Helly Hansen este lider mondial în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru marinari, schiori pasionați și ghizi montani profesioniști. Dar, mai presus de toate, se concentrează pe îmbrăcăminte cu o gamă largă de utilizări, deoarece reprezintă o combinație unică de protecție optimă și stil progresiv, și design scandinav.

Pe lângă tradiția sa bogată, marca este, de asemenea, un ”inovator” al noilor tendințe. A fost primul care a introdus pe piața mondială țesături impermeabile, primul care a introdus țesături fleece sau tehnologia unică de control al temperaturii H2Flow.

Brandul a luat naștere în 1877, când căpitanul norvegian Helly Hansen Juell și soția sa Maren Margarethe, după mulți ani petrecuți pe mare, au decis să înceapă să confecționeze pânză grosieră, impermeabilă, îmbibată în ulei de in, din care făceau geci, pantaloni și vele. În secolul XX, Helly Hansen a făcut mai multe progrese revoluționare în dezvoltarea produselor.

Astăzi, Helly Hansen este una dintre cele mai populare mărci scandinave, produsele acesteia sunt folosite de sportivi, profesioniști din diverse domenii și pasionați de diferite activități din timpul liber.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 79

Produse