Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Gregory

Această companie americană există din 1977. Fondatorul Wayne Gregory și-a folosit pasiunea pentru a proiecta rucsacuri în care să aibă personal încredere, chiar și în cele mai ambițioase aventuri ale vieții. El a inventat un nou sistem de susținere a rucsacului care lucrează cu corpul dumneavoastră și nu împotriva lui, a acordat atenție diferențelor dintre bărbați și femei și a inventat noi materiale și tehnologii de construcție. Abordarea responsabilă a muncii sale a făcut ca firma sa să aibă încredere în calitate. A decis să ofere o garanție pe viață pentru produsele sale, garanție pe care compania o oferă și astăzi.

Persoanele care se ocupă de fabricarea produsele Gregory Mountain în Salt Lake City, Utah, sunt exact ca noi. Acești oameni își echilibrează orele petrecute la birou cu timpul petrecut în aer liber. Ei gestionează echipe, trimit o mulțime de e-mailuri și încearcă să se asigure că fac suficientă mișcare.

Acestea estompează granițele visurilor de zi cu zi și realizarea lor. Și-au dedicat viețile pentru a produce echipamente pe care te poți baza, oriunde ai merge. Milioanele de zâmbete aduse pe fețele utilizatorilor, în urma unor călătorii reușite, reprezintă cea mai mare recompensă a lor.

Arătat mai mult

Boty 2022
Produsele găsite: 55

Produse