Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

GoSun

Nu se întâmplă prea des ca pe piață să fie introdus un mod complet nou de a găti, dar în 2015, a apărut pe piață aragazul GoSun, care a adus o tehnologie unică de gătit cu ajutorul energiei solare. Prin adaptarea atât de rapidă în lumea dezvoltată, GoSun își îndeplinește, de asemenea, misiunea principală de a permite milioanelor de oameni din țările în curs de dezvoltare să gătească în siguranță, curat și eficient.

În spatele GoSun este omul de știință american și expertul în energie solară Patrick Sherwin. În prezent, marca oferă un ecosistem complet de produse solare, inclusiv un frigider solar, o masă și patru tipuri de aragazuri (grătare). 

Când Patrick Sherwin, inventatorul GoSun și expert în energie solară, a montat într-o dimineață un sistem solar de încălzire a apei, s-a gândit că ar putea să-și încălzească prânzul în tuburile fierbinți. Când mâncarea a ieșit caldă și gătită, a fost o revelație. După ce a gătit mult timp fără electricitate și a lucrat la dezvoltarea proiectelor de electrificare solară în întreaga lume, a știut că a descoperit ceva nou.

După ani de cercetare, a lansat o campanie de succes în 2013, care a făcut din GoSun alegerea numărul unu pentru gătit fără combustibil. Mii de aragazuri și cuptoare solare au fost ulterior expediate în peste 45 de țări din întreaga lume. Echipa de experți de la GoSun este puternic angajată în favoarea stilului de viață care utilizează energia solară pentru gătit și ajută alte entități care gândesc la fel în această direcție.

Arătat mai mult

hannah
Produsele găsite: 16

Produse