Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Fritschi

„Safety first” este unul dintre motto-urile brandului Fritschi, care vede priorități în siguranță și fiabilitate la munte, iar datorită multor ani de experiență, brandul își folosește know-how-ul pentru a crea produse de calitate.

Fritschi - Companie elvețiană specializată în echipamente și accesorii de schi/schi alpin cu cea mai înaltă funcționalitate și calitate. Produsele acestui brand, care a fost fondat în 1960, sunt vândute în întreaga lume. Fiecare nouă dezvoltare la Fritschi se concentrează pe schiorii care se bucură și de schiatul în afara pârtiilor, și pe așteptările lor individuale. Pentru a se bucura de munte la cel mai înalt nivel posibil, echipa formată din 35 de persoane se străduiește să proiecteze produse moderne cu tehnologie avansată.

Gama mărcii oferă produse care îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță, funcționalitate și calitate și au un aspect exclusivist și atractiv. Designul și alegerea materialelor se bazează pe durabilitate. Fiecare piesă este fabricată în Elveția și constă din materiale sintetice high-tech compatibile cu mediul înconjurător și metale de înaltă calitate.

"Siguranța pe primul loc" este una dintre devizele Fritschi, care consideră siguranța și fiabilitatea ca fiind prioritare în munți, iar datorită anilor de experiență, marca își folosește know-how-ul pentru a crea produse de calitate.

 

Arătat mai mult

výprodej obecný