Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: SHOES10 👟 Reducere suplimentară de 10% la ÎNCĂLȚĂMINTE și ȘOSETE 

Force Ten

Firma Force Ten se specializează la echipament pentru condiții extreme. Producția corturilor, sacilor de dormit și a saltelelor trece prin teste provocatoare și selectează cele mai bune materiale. Folosește prescurtarea F10.

 

AMG Group unește brandurile de familie de încredere axate pe producere de echipament și accesorii cât mai utile posibil pentru a face ca timpul petrecut în aer liber să fie o plăcere. Include Vango, Force Ten (F10), Black's of Greenock, Lichfield a Mitco. Este distribuitor din Marea Britanie pentru Rossignol, Trangia a Wayfayrer.

Rădăcinile lor se datează din anul 1847. Thomas Black a constatat faptul că sunt țesături durabile care se pot folosi la producția cortului, și datorită faptului că acțivitățile outdoor au devenit foarte populare, corturile au devenit principala icoană a stilului de viață outdoor. Astăzi se produc mai mult de 2000 de produse și se vând în 50 de țări ale lumii.

Au fondat compania AirBeam® ca o figură de lider pe piața cu corturi si copertine pentru vehicule. În continuare inovează produse de calitate, crează parteneriate puternice și caută mereu mai multe oportunități în toate domeniile afacerii lor.

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani
Produsele găsite: 2

Produse

2 838 Lei (7.58 %) 2 623 Lei

Comparat

2 113 Lei (7.55 %) 1 953 Lei

Comparat