Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Energizer

Începuturile mărcii Energizer datează din 1896, când inventatorul W.H. Lawrence a produs prima baterie de consum din lume. Invenția d-lui Lawrence a fost inițial concepută pentru a alimenta telefoanele de acasă și cântărea aproximativ 1,5 kg. În doi ani, un alt inventator, Conrad Hubert, a folosit aceste baterii pentru a-și alimenta propria invenție: prima lanternă de mână. Domnii Lawrence și Hubert și-au unit forțele și în 1905 au fondat Compania Americană Ever Ready.

În 1955, compania a început să producă baterii pentru aparate auditive, în 1957 baterii pentru ceasuri și un an mai târziu și baterii NiCd. În 1959, primele baterii alcaline comerciale. Treizeci de ani mai târziu, în 1989, marca a lansat primele baterii fără mercur și a devenit liderul inițiativelor în mediu.

Introducerea bateriilor cu litiu a deschis calea către o lume cu totul nouă a energiei, care va dura mult timp și este potrivită pentru echipamente tehnice avansate, de la camere digitale la playere MP3 și computere portabile.

23_01_26_bundobrani
Produsele găsite: 15