Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Egoé Move

"Stai la coadă pentru telescaun. Ai timp. Te uiti în jur. Dar te-ai gândit vreodata să te uiți în jos, la cum arată de fapt schiurile tale? Noi da. Și am decis să ne facem propria soluție. Așa a început povestea brandului Egoé Move. Și, în timp, s-a adăugat o a doua întrebare. Este chiar necesar să pierdem timpul așteptând un telescaun?".

EGOE Move nu este despre a capta tendințele și a vedea ce este în trend. Fie că se ocupă de construcții rezidențiale, mobilier de exterior, schiuri și alte produse, ei merg mereu pe drumul lor și se se ocupă de ceea ce trăiesc în prezent.

De la o simplă schiță, au ajuns treptat la prima lor colecție, numită CONTURA. Din punct de vedere tehnic, au mers până la limită - miez de lemn, două plăci de titan, talpă sinterizată. Deși casa și un acoperiș deasupra capului sunt locuri în care ne place să ne întoarcem, ne place totuși și să mai evadăm din ele. Pe terasă, în grădină sau chiar mai departe - în pădure, în apă și în munți. Dar a fi pe un versant nu este același lucru cu a fi în munți.