Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

CasusGrill

Viziunea de succes a grătarului ecologic cu unică folosință, realizat doar din materiale naturale, sa născut  în timpul unei excursii cu caravana în Alpi în anul 2009CasusGrill este o versiune nouă și o transformare ecologică a unui grătar clasic fabricat din materiale nemetalice durabile. Acest grătar de unică folosință este mai eficient, practic fără deșeuri și mai sigur și poate oferi o masă cu adevărat gustoasă.

CasusGrill este ecologic și biodegradabil de microorganisme. Pachetul include brichete de cărbune din lemn, pietre de lavă izolatoare ușoare, o cutie de carton subțire și grătarul de gătit din bambus. După aprindere ușoară și simplă, grătarul în 5 minute este pregătit pentru gătirea mâncării, iar jarul îl menține în jur de 60 de minute.

Se poate ajunge la o temperatură distribuită înaltă, uniformă, pentru a se asigura că mâncarea este bine prăjită, delicioasă și crocantă. 

Este protejat de 3 brevete internaționale. În anul 2017 a câștigat premiul de design danez în "Produsul pentru prepararea de mâncăruri sănătoase, gustoase și simple”. În comparație cu alte grătare de unică folosință disponibile pe piață, CasusGrill folosește brichete de cărbune cu 50% mai puțin, ceea ce duce la o reducere cu 50% a emisiilor de CO2. În coșul de gunoi se descompune prin acțiunea microorganismelor. Dacă nu, va fi devalorizat, iar în 200 de ani - spre deosebire de grilajele de unică folosință convenționale - nu va lăsa urme de aluminiu în natură.

După utilizare, puteți arde grătarul. Nu rămâne nimic după ardere decât pietre speciale de lavă. Pietrele de lavă sunt folosite pentru a îmbunătăți calitatea solului. Se întorc în natură dar fără a dăuna mediului.

Informații de bază (rezumat):

  1.     Pregătirea grătarului pentru gătirea mâncării este în 5 minute. Puteți grila timp de 60 de minte.
  2.     Nu conține nici fier sau aluminiu, deci durata descompunerii sale inofensive este de până la 200 de ani.
  3.     Este economic și ecologic.
  4.     Toate materialele sale sunt naturale - cărbuni din lemn, pietre de lavă, bambus și o bandă subțire de lipit.
  5.     Toate materialele, în afară de pietrele de lavă, se descompun cu microorganisme.
  6.     Produce o căldură uniformă care este ideală pentru prăjire.
  7.     Reduce emisiile de CO2 deoarece folosește numai cărbune din lemn.
  8.     Deține un brevet internațional pentru tehnologia de grătar.

Nu ezitați să încercați acest produs nou pe piață!

Produse găsite: 2

Produse

Grătar pe brichete de lemn CasusGrill Gril ecologic

52 Lei

Comparat

38 Lei

Comparat