Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Camelbak

Camelbak este un brand american fondat în anul 1988 Michaelom Eidson, datorită invenției sale, el a numit rucsacurile cu rezervor de apă și a influențat sportivi de outsoor și turiști din întreaga lume.

Michael Eidson în anul 1988 a participat la cursa de ciclism 100 mil HotterN´ Hell, care a avut loc în Texasul american. Pentru pregătirea cursei, el a întâmpinat problema hidratării regulate în timpul unei curse atât de lungi. A profitat de faptul că era ocupant civil și a rezolvat problema într-un mod original. A adus o pungă de perfuzie pentru cursă, pe care a împrumutat-o într-o ambulanță. El a umplut-o cu apă, a ascuns în șosete, a introdus în buzunarul din spate al tricoului său, a pus tubul peste umăr și l-a fixat cu îmbrăcămintea sa. La acea vreme, nimeni nu ar fi putut ghici cum va evolua această invenție și cum ar afecta acești sportivi de outdoor din întreaga lume.

După câteva curse, a existat o mare cerere de saci de băut în rândul bicicliștilor, așa că a decis să meargă împotriva acestei oportunități. În câteva luni, a dezvoltat o rezervor complet nou, pe care apoi a început să o vândă magazinelor de biciclete în 1990. Nu a fost la fel de confortabil și funcțional ca CamelBak, dar popularitatea sa a crescut rapid. Succesul mărcii și produsele sale inovatoare a fost ajutat de popularitatea bicicletelor montane. Bicicliștii au apreciat că pot ține ghidonul ferm în timp ce beau oricând. Treptat, însă, CamelBak a devenit popular și cu alți sportivi - schiori de fond, alpinisti, alpinisti sau drumeți.
În prezent, oferta de rucsacuri s-a dezvoltat într-o gamă largă de activități pentru ciclism, drumeție, alpinism și sporturi de iarnă, iar colecția este completată de sticle sportive.
Boty 2022
Produsele găsite: 4

Produse

479 Lei (18.63 %) 390 Lei

Comparat

479 Lei (18.63 %) 390 Lei

Comparat

492 Lei (2.36 %) 480 Lei

Comparat