Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Buff

Brandul Buff a fost asociat în mod tradițional cu producția de fulare multifuncționale care pot fi folosite nu numai pentru a proteja gâtul, ci și în multe feluri ca o acoperire a capului. Simțiți-vă ca în bumbac!

În jurul anului 1991, Joan era un motociclist pasionat, îndrăgostit de sentimentul de libertate pe care îl simțea în timp ce se plimba cu motocicleta pe drumurile din Igualada (lângă Barcelona, Spania). Atunci și-a dat seama că încălzitorul de gât al armatei nu era suficient de bun pentru a-i ține gâtul cald, fiind în același timp confortabil de purtat.

Așa că a decis că vrea să facă un model mai bun. Zi după zi, a lucrat în fabrica de textile a familiei sale din Igualada - gândind, desenând și încercând să creeze un produs care să funcționeze pentru el. Și, în cele din urmă, a creat-o: un articol de îmbrăcăminte tubular din microfibră fără cusături - Original BUFF®.

Ideea lui Joan a pornit ca un mic proiect. La început, doar rudele și prietenii săi purtau acest fular multifuncțional. Cu toate acestea, oamenii au devenit curând interesați de produsul său, iar Joan a decis în cele din urmă să producă prima sa colecție. Trei ani mai târziu, eșarfele sale au fost distribuite în toată Germania, Franța și Elveția, iar BUFF® a devenit marca pe care o cunoaștem astăzi.

Succesul a venit prin multă muncă, multă încredere și dorința de a schimba lucruri imperfecte. Natura neobosită, insațiabilă și intransigentă a lui Joan Rojas a fost o parte importantă a începutului. 

În prezent, BUFF® proiectează, creează și distribuie pălării, eșarfe și multe alte produse pentru un număr din ce în ce mai mare de clienți.

Arătat mai mult

Boty 2022
Produsele găsite: 34

Produse