Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Bridgedale

Firma  Bridgedale situată în partea centrală a Angliei este unul dintre cei mai buni producători de șosete funcționale, din lume. Bridgedale sunt șosete pentru trekking și turism, alpinism și expediție, alergare, schiere și pentru purtare obișnuită.

În Bridgedale se proiectează și produce, cele mai comode șosete care se pot cumpăra. Folosesc cele mai recente mașini de tricotat, cea mai avansată tehnologie de tricotat. Folosesc tehnologia unică "Fusion Technology"(o combinație de fibre naturale și funcționale), care asigură că șosetele Bridgedale vor fi cele mai comode șosete, care ați purtat vreodată.

În fabrica în care se șosetele Bridgedale, fabrică, s-au tricotat șosete militare deja în primul război mondial. Sunt aici muncitori care lucrează de peste 40 de ani. În momentul de față produc mai mult de 500 de tipuri de șosete. Sunt mândri pentru faptul că produc cele mai comode și durabile șosete, de cea mai înaltă calitate posibilă. Ei continuă să investească în cele mai recente tehnologii și mașini care permit dezvoltarea de noi ediții și îmbunătățirea constantă a producției existente. Fiecare pereche de șosete Bridgedale trece printr-o serie de controale de calitate și, atunci când sunt ambalate, fiecare șosetă este verificată manual pentru a îndeplini cerințele cele mai înalte de calitate. 

Timul de producție asculta cerințele clientului și caută modalități de a îmbunătăți produsele sale. Au un număr de mare de testari care ajută cu verificarea produsului. Studiază ultimele tendințe în tehnologia încălțămintei și produc produse inovatoare care colaborează cu cele mai recente tehnologii de încălțăminte.

Șosetele Bridgedale se vând ăn mai mult de 40 de țări ale lumii. Calitatea este esențială pentru tot ceea ce fac.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 21

Produse

121 Lei (2.24 %) 118 Lei

Comparat

113 Lei (6.67 %) 105 Lei

Comparat

166 Lei (3.49 %) 160 Lei

Comparat

184 Lei (13.15 %) 160 Lei

Comparat

86 Lei (6.83 %) 80 Lei

Comparat

92 Lei (7.62 %) 85 Lei

Comparat

115 Lei (13.57 %) 99 Lei

Comparat

100 Lei (14.17 %) 86 Lei

Comparat

104 Lei (12.75 %) 91 Lei

Comparat