Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Bo-Camp

Potrivit statisticienilor, aproximativ 3 milioane de olandezi fac camping anual. Acesta este cel mai popular mod de a petrece vacanta. Campingul are o istorie lungă în Olanda. De aceea, multe elemente noi de camping sunt în curs de dezvoltare în fiecare an.

Bo-Camp se află pe piață cu echipamente de camping de mai bine de treizeci de ani și a contribuit la vacanța plăcută și confortabilă a multor fani, nu doar pentru camping.

Bo-Camp este una dintre mărcile companiei olandeze Van Assendelft - Hollander Bogaert. Bo-Camp se concentrează la persoanele care în timp de călătorie, doresc să aibă confort asemănător cu cel de acasă.

Echipa de dezvoltare a companiei Bo-Camp caută în mod constant soluții inteligente și îmbunătățiri. Se concentrează pe o comoditate și un confort cât mai bun posibil. Pe lângă controlul strict al calității, echipa pentru dezvoltarea de produse Bo-Camp, are în vedere și faptul că produsele trebuie să aibă un ciclu lung de viață.

Colecția Bo-Camp este foarte diversă și extinsă. Din sortiment, alege atât un utilizator pretențios pentru un camping de lux, cât și un aventurier modest, cu un rucsac care poartă cu el tot ceea de ce are nevoie. Chiar și cu produsele Bo-Camp, vă puteți bucura de o seară romantică cu cupe de vin de lux, fabricate din policarbonat inabusiv.

Gama Bo-Camp include mobilier, gătit și alimente, gama de dormit, outdoor și călătorie, răcire și izolare, gospodărie, corturi, produse de întreținere, grătar, iluminat, încălzire și electricitate, îngrijire și protecție, grădină și lounge.

 

Arătat mai mult

hannah
Produsele găsite: 292

Produse