Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Black Crows

Black Crows este un brand francez independent fondat în 2006 de schiori profesioniști. Marca Black Crows s-a născut din dorința de a îmbina frumusețea și eficiența. Aceasta creează obiecte orientate spre design care nu fac compromisuri în ceea ce privește performanța și identitatea pentru schiul contemporan.  Scopul companiei este de a ”încânta” simțurile prin libertate și aventură.

 

Povestea mărcii The Black Crows este, în primul rând, despre un grup de prieteni care sunt hotărâți să își îndeplinească ambițiile și nu se tem să sfideze norma. În iarna anului 2005, Camille Jaccoux și Bruno Compagnet, doi schiori profesioniști și prieteni vechi, au visat la niște schiuri care să fie antiteza schiurilor disponibile pe atunci pe piața de freeride. Viziunea lor au fost niște schiuri pentru “plutirea” pe powder care să combine o anvergură suficient de mare pentru a rezista la viraje de mare viteză și o formă care să reziste la schimbări bruște de direcție. Deoarece tendința generală de pe piață era de a avea schiuri mai înguste sau mai late, cei doi rideri nu au putut găsi un model care să se potrivească nevoilor lor...

Într-o seară, s-au aflat la o masă într-un restaurant din Chamonix, la un pahar de Valpolicella, iar cei doi schiori și-au descris schiurile de vis. Piața de la acea vreme nu reflecta diversitatea lumii freeski-ului. Și astfel, pe durata mesei, a germinat ideea de a se diferenția și de a crea schiuri sub marca proprie. Așa a luat naștere proiectul viitorului model Corvus.

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani
Produsele găsite: 13