Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
  • Prodloužená lhůta na výměnu

Beal

De peste 30 de ani, Beal a produs corzi de alpinism, și corzi speciale de lucru și de construcții, precum și corzi pentru salvare și pentru personalul militar. Datorită dezvoltării continue și testarea în cooperare cu alpiniști experți, include firma Beal pe primul loc în lume ca producător. Pe piața cu corzi de alpinism este de mulți ani o forță motrice de conducere, în principal datorită inovațiilor, cum ar fi Programul de sistem (= întărirea legăturii de frânghie la capetele coardei pentru o mai mare rezistență la uzură la locul cel mai afectat de cădere) prima frânghie Joker cu adevărat versatilă sau frânghie electronică cu cip.

Chiar dacă firma franceză Beal din anul 1986, este cel mai mare producător de corzi de alpinism din lume, rămâne totuși o companie familiară și prietenoasă, care sprijină mult timp pe cei mai mari alpiniști din lume, cum ar fi Lynn Hill, Stefan Głowacz, Patrick Edlinger, Alex Huber, Babanová Valery și alții.

Michael Beal are, de asemenea, o relație foarte strânsă cu mediul înconjurător, așa că a lucrat timp de mai mulți ani pentru a reduce impactului producției de cablu asupra mediului înconjurător.

Cu câțiva ani în urmă a fost demarat un proiect numit 1 coardă vândută = 1 copac plantat. În timpul acestui eveniment, Beal a promis să planteze mai mult de 100.000 de copaci (baobabi) în Parcul Național Andringitra din Madagascar.

 

1 prodané lano = 1 vysazený strom

Beal este un lider în domeniul său, care oferă  nu numai material de alpinism de înaltă calitate și la prețuri accesibile, ci și o mulțime de informații din domeniul  alpinismului.

Arătat mai mult

Prodloužená lhůta na výměnu
Produsele găsite: 9

Produsele găsite: 9

Produse

Farul compact puternic Beal FF210 cu regim lung și scurt de iluminare cu un control independent, cu două...

270,00 Lei (18.52 %) 220,00 Lei

Adaugă 'Far de frunte Beal FF210' în coș