Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

ATK

Misiunea ATK Bindings este de a îmbunătăți performanțele de schi ale schiorilor de toate nivelurile prin proiectarea și fabricarea legăturilor ușoare. Produsele sunt complet concepute, proiectate și fabricate în Fiorano Modenese.

ATK creează o lume în care schiorii își pot explora fără efort pasiunea pentru munte prin intermediul unei construcții ușoare a produselor. Cei de la ATK Bindings își ating obiectivele urmărind neîncetat inovația și devenind un lider global în lumea legăturilor pentru schiuri.

Nevoile schiorilor sunt forța motrice din spatele efortului constant de îmbunătățire. Acest lucru provine din efortul aprofundat pe care ATK îl depune pentru a înțelege toate informațiile care pot completa procesul de dezvoltare continuă și care pot ajuta la adaptarea produselor pentru a vă debloca cea mai bună performanță.

Punctul forte al ATK constă în ușurința care vă permite să vă bucurați de toate aspectele urcării și să vă distrați la maxim la coborâre. Acest lucru nu este întâmplător; este rezultatul tuturor anilor pe care ATK i-a petrecut experimentând în lumea Race. Anii de activitate s-au învârtit în jurul unei filosofii principale: "Performing Through Lightness!".

Produse găsite: 1

Produse

Legături schi alpin ATK Crest 10

2 200 Lei (14.99 %) 1 870 Lei

Comparare