Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: SHOES10 👟 Reducere suplimentară de 10% la ÎNCĂLȚĂMINTE și ȘOSETE 

Aqua Marina

Producătorul în expansiune de paddleboard-uri gonflabile de la marca Aqua Marina a vândut peste un milion de plăci în întreaga lume în ultimii ani. Sunt mândri să ofere produse pentru sporturi acvatice la prețuri accesibile și de înaltă calitate, care sunt concepute pentru a satisface cea mai largă varietate posibilă în cele mai populare discipline de sporturi nautice de astăzi.

Aqua Marina are o strategie de a investi în dezvoltare și design funcțional la prețuri accesibile pentru toți. Pentru 2019, Aqua Marina a introdus un nou facelift pentru ochiul SUPera și sa concentrat pe calitatea și puritatea designului și pe creșterea rigidității plăcii pentru a obține o alunecare mai bună pe suprafața apei. Pentru un confort sporit pentru picioare, la bordul SUPera se foloseste asa-numita "honey grip", care este placuta si antiderapanta.

Aqua Marina sunt plăci pentru toată lumea la un preț foarte prietenos. Puteți alege atât dintre plăci pentru copii (Vibrant), cât și plăci polivalente pentru începători și pentru distracție (Magma, Beast, Vapor, Fusion), plăci de touring pentru excursii (Hyper), fitness și yoga (Dhyana) sau plăci gonflabile concepute pentru sportivii activi pentru antrenament sau curse (Race).

Arătat mai mult

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 3