Pui Tikka cu orez de la Summit to Eat, este un pachet de călătorie delicios și practic pentru iubitorii de bucătărie indiană.
Informații despre produs
Summit to Eat este un brand nou care a fost creat prin re-brandingul faimoasei firme Mountain House din Europa. Mai mult de 40 de ani este cel mai popular producator de produse alimentare deshidratate pentru călători, excursioniști și alți entuziaști de outdoor. Procesul tehnologiei de fabricație nu s-a schimbat, ci mai degrabă s-a extins gama de produse alimentare și s-a subliniat gustul (fără glutamat!).
Acest fel de mâncare de călătorie de la Summit to Eat este foarte practic datorită greutății și dimensiunilor sale. La pregătirea lor nu se utilizează conservanți artificiali ceea ce garantează o aromă naturală excelentă. De asemenea, are o durată lungă de valabilitate - până la 7 ani. Datorită tehnicii de congelare care funcționează pe principiul liofilizării alimentele sunt conservate iar gustul nu este alterat de excesul de apă întrucât aceasta ajunge în stadiul de vapori.
Beneficiile Summit to Eat Pui Tikka cu orez Summit
practic, gustos
pregătire rapidă
garanție 7 de ani
fără conservanți
Pregătire:
1 Rupeți marginea sacului. 2. Îndepărtați punga care conține oxigenul (o pungă neinflamabilă care conține oxid de fier absorbant de umiditate). 3. Se toarnă apă fierbinte (295 ml) în pungă și se amestecă. 4. Închideți punga și lăsați conținutul să se rehidrateze. 5. După 8 minute amestecați sau condimentați.
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
per porție (126 g)
Energie
528 kcal
665 kcal
Proteine
20,2 g
25,5 g
Glucide
46,4 g
58,4 g
Dintre care zaharuri
6,1 g
7,7 g
Grăsimi
30,2 g
38,1 g
Ingrediente:
orez cu cereale lungi (26%)
roșii tăiate
ceapă
carne de pui (11%)
smântână (lapte)
iaurt alb (lapte)
ulei de rapiță
Pastă de curry Tikka (3%) (oțet de vin, piure de roșii, ulei de floarea soarelui, ghimbir, usturoi, coriandru, amestec de condimente Garam Masala, coriandru zdrobit, zahăr, piper măcinat, sare de mare, lapte praf degresat, suc de lămâie concentrat, chimen zdrobit, schinduf zdrobit (fân grecesc), pulbere de cardamom, ardei iute, acid lactic, frunze de dafin, îngroșător (xantan) conservant (acid ascorbic, sorbat de potasiu))
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.