Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Congelarea (liofilizarea)

Uscarea prin congelare este o tehnologie nouă de depozitare a alimentelor care le păstrează foarte mult gustul și mirosul.

Care sunt avantajele uscării prin congelare față de alte metode de păstrare a alimentelor?

Alimentele uscate prin congelare își păstrează gustul proaspăt - dar trebuie congelate.
Alimentele deshidratate și conserve sunt stabile pentru păstrare - dar prelucrarea la temperaturi ridicate le reduce gustul, textura, culoarea și conținutul de nutrienți.
Congelarea combină cea mai bună dintre aceste metode de prelucrare, folosind cunoștințele științei și tehnologiei actuale pentru a păstra gustul și conținutul de nutrienți, culoarea, textura și aroma alimentelor, asigurând în același timp o valabilitate excelentă.

 

Care sunt avantajele produselor uscate prin congelare?

Aspect – Alimentele uscate prin congelare își păstrează forma și textura originală, spre deosebire de alimentele uscate în aer care se micșorează din cauza temperaturilor ridicate de procesare. Doar adăugați apă și în câteva minute veți returna mâncarea în forma sa inițială.
Gustul - gust la fel de bun ca proaspăt. Uscarea prin congelare elimină apa, nu gustul. Deci, alimentele liofilizate își păstrează aproape toate gusturile, vitaminele și conținutul nutritiv.
Greutatea - cântărește mai puțin decât proaspăt. Congelarea eliberează mâncarea de 98% apă. Aceasta reduce semnificativ greutatea, ceea ce facilitează manipularea și reduce costurile de transport. De exemplu, 10 kg de căpșuni cântăresc doar 1 kg după înghețare - o zecime din greutatea lor inițială! Cu toate acestea, se pot rehidrata rapid la greutatea inițială.

Perioada de valabilitate - mâncarea uscată prin congelare poate fi păstrată timp de câteva luni sau ani la temperatura camerei, fără deteriorare.

Costuri reduse de stocare - întrucât pot fi depozitate la temperatura camerei, acestea nu necesită spații de depozitare scăzute la rece sau refrigerate.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.