Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: 10WARG23 Reducere suplimentară 10% la WARG 🐺

Uscare prin congelare (liofilizarea)

Uscarea prin congelare este o tehnologie nouă de depozitare a alimentelor care le păstrează foarte mult gustul și mirosul.

Care sunt avantajele uscării prin congelare față de alte metode de păstrare a alimentelor?

Alimentele uscaste prin congelare își păstrează gustul proaspăt - dar trebuie congelate.
Alimentele deshidratate și conserve sunt stabile pentru păstrare - dar prelucrarea la temperaturi ridicate le reduce gustul, textura, culoarea și conținutul de nutrienți.
Congelarea combină cea mai bună dintre aceste metode de prelucrare, folosind cunoștințele științei și tehnologiei actuale pentru a păstra gustul și conținutul de nutrienți, culoarea, textura și aroma alimentelor, asigurând în același timp o valabilitate excelentă.

 

Care sunt avantajele produselor uscate prin congelare?

Aspect – Alimentele uscate prin congelare își păstrează forma și textura originală, spre deosebire de alimentele uscate în aer care se micșorează din cauza temperaturilor ridicate de procesare. Doar adăugați apă și în câteva minute veți returna mâncarea în forma sa inițială.
Gustul - gust la fel de bun ca proaspăt. Uscarea prin congelare elimină apa, nu gustul. Deci, alimentele liofilizate își păstrează aproape toate gusturile, vitaminele și conținutul nutritiv.
Greutatea - cântărește mai puțin decât proaspăt. Congelarea eliberează mâncarea de 98% apă. Aceasta reduce semnificativ greutatea, ceea ce facilitează manipularea și reduce costurile de transport. De exemplu, 10 kg de căpșuni cântăresc doar 1 kg după înghețare - o zecime din greutatea lor inițială! Cu toate acestea, se pot rehidrata rapid la greutatea inițială.

Perioada de valabilitate - mâncarea uscată prin congelare poate fi păstrată timp de câteva luni sau ani la temperatura camerei, fără deteriorare.

Costuri reduse de stocare - întrucât pot fi depozitate la temperatura camerei, acestea nu necesită spații de depozitare scăzute la rece sau refrigerate.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare