Soto Thermostack + Cook Set Combo
Set vase
Fotografie


Nu este în stoc
Produse alternative
Informații despre produs
Thermostack Cook Set Combo este un set de ustensile de gătit multifuncțional de la Soto. Fierbătorul principal poate fi utilizat pentru a încălzi alimente sau pentru a fierbe apă, având un capac convenabil cu filtru pentru a strecura apa. Recipientul fierbinte poate fi plasat într-o pungă izolată pentru a crea un castron protector care vă protejează mâinile, dar menține și mâncarea caldă. Cupele pot fi utilizate separat pentru două persoane sau combinate (folosind O-ring-ul). Acest lucru creează o cană dublă practică pentru o mai bună izolare a băuturii calde. Thermostack funcționează excelent cu cafetiera Soto Helix (vândută separat). Totul este ușor de asamblat. Recipientul de 750 ml conține atât recipientul de combustibil de 105 g, cât și aragazul.
Principalele avantaje ale setului de gătit Thermostack Combo:
- capac cu strecurătoare pentru filtrarea apei
- învelișul pentru oală fierbinte protejează mâinile și menține căldura
- cupele pot fi utilizate separat pentru 2
- poate fi, de asemenea, conectat cu un inel cu cupă dublă
- totul se pliază ușor în sine
- container de transport maritim
- mâner pentru manipularea ușoară a recipientelor fierbinți
- greutate totală: 310 g
Setul conține:
- 350 ml / 12 oz cană din oțel inoxidabil (155 g)
- 400 ml / 14 oz ceașcă de titan (114 g)
- vas de aluminiu de 750 ml / 26 oz (114 g)
- capac mare cu strecurătoare
- capac mic - se potrivește în ambele cupe
- suport
- ambalaj
Parametri
- Marcă
-
Soto
- Shinfuji Burner CO LTD
- 1-1-3 Miyukihama, Mito, Toyokawa
- https://sotooutdoors.com/
- Greutate
- 310 g
- Volumul vasului
- 750 ml
- Pliabil
- Nu
- Material
- Oțel inoxidabil / Titan / Aluminiu
- Termen de garanție
- 24 luni
- Codul produsului
- 76029303
Despre producători
Soto este firmă japoneză, care a intrat pe piața mondială în anul 2010, și se specializează, în primul rând la producția aragazurilor de outdoor și accesorii pentru acestea. Fondatorul firmei este Hajime Yamamoto, care în anii 80 a lucrat în fabrică de arzătoare, unde în timpul iernii temperaturile scădeau și până la -4°C, și un aragaz clasic avea nevoie de 2 - 3 minute până se încălzeau. În felul acesta a luat ființă un aragaz, ușor și storabil care poate fi folosit fără dificultate chiar și în condiții meteorologice nefavorabile și este potrivit pentru orice activități în aer liber.














