Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Source Widepac D|vide 2L

Sistem de hidratare

Reducere: -27 % Ultimile buc. Hydrovak Source Widepac divide 2L

Sistemul dublu de hidratare Source Widepac D|vide 2L, permite o umplere, curățare și uscare foarte ușoară datorită capacului Widepac. Potrivit pentru a fi introdus în rucsacuri.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 260 Lei 190 Lei
Reducere: 70 Lei -27 %
  • Cod MY40 = reducere 40Lei la achiziții de peste 400Lei
  • 100% produse originale
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 249 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Source este o companie israeliană care se concentrează pe producerea de echipamente de outdoor de înaltă calitate. Filozofia companiei este simplitatea, tradiția și ecologia. Pe lângă o gamă largă de sandale pentru activități outdoor, compania dispune și de rezervoare de apă (camelbacky) compatibile cu rucsacurile Deuter și sticle din oțel inoxidabil.

 

                                       

Detalii despre brand

Sistemul de hidratare Source Widepac D|vide 2L, din noua colecție de primăvară a echipamentelor sportive impresionează mai ales prin cele două părți separate, în care se pot turna două băuturi diferite. Fiecare parte are propriul furtun într-o culoare diferită. Acesta este un rezervor inovator ușor, care va fi apreciat nu numai de bicicliști, ci și de drumeții și alte persoane active.

2 băuturi într-un singur sistem de hidratare:

Acest model permite două surse de hidratare (apă/băutură izotonică) într-un singur sistem de hidratare cu două compartimente flexibile și două furtune pentru băut. Sistemul D | Vide este potrivit pentru toate tipurile de surse, u excepția pachetelor cu acces extern la geantă.

Principalele avantaje ale sistemului de hidratare:

  • capac Widepac™ - deschidere foarte largă care permite umplerea, curățarea, scurgerea și introducerea ușoară a gheții. De asemenea, asigură etanșeitate 100%.
  • Sistemul Taste Free™ - menține lichidul curat fără a schimba gustul sau mirosul de plastic. Nu conține BPA și ftalați.
  • 2 băuturi într-un singur sistem de hidratare
  • tehnologie specială cu folie de polietilenă
  • supapă de siguranță Helix™ - previne scurgerile de apă
  • această pungă de apă în formă anatomică este fabricată din folie PE antimicrobiană cu trei straturi, piesa bucală este din silicon
Întreținere ușoară și întreținere redusă - Tehnologia Glass-Like™ combinată cu tehnologia Grunge-Guard™ reprezintă o nouă generație de sisteme de hidratare în care nu mai este necesară curățarea regulată! Pur și simplu se umple cu apă și se bea din nou și din nou, fără îngrijire specială. Apa rămâne proaspătă timp de câteva zile sau săptămâni.
Tehnologia Glass-Like™ este cu 2000% mai netedă decât foliile TPU standard, nefăcând practic nicio diferență față de sticla în sine. Această folie de polietilenă multistrat, fabricată în conformitate cu tehnologia SOURCE Glass-Like™, previne formarea de biofilme, astfel încât sistemul este practic autocurățător.
Tehnologia GrungeGuard™ - previne dezvoltarea bacteriilor pe punga și pe tubul de băut pe toată durata de viață a sistemului. Tehnologia utilizează o substanță antimicrobiană înregistrată la FDA și EPA.
Sistemul Taste-Free™ - Foliile PE coextrudate păstrează un gust curat, fără niciun fel de postgust de plastic, chiar și în timp. (Fără BPA și ftalați.)

Widepac Closure (brevetul SUA nr. 7,648,276, B2) - Originalul sistem de închidere Widepac™ Slide Closure, ușor de utilizat, cu deschiderea sa largă, permite umplerea, curățarea, scurgerea și introducerea ușoară a gheții. Garnitură etanșă.

Introducerea sistemului de hidratare:

Parametri

Marcă Source
Greutate
260 g
Volum
2 l
Dimensiuni
37 x 19,5 cm
Culoare
Culoarea producătorului
albastru
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76006743
EAN: 7297210223005

Asemănătoare

Sistem de hidratare

220 Lei (14.09 %) 189 Lei

Comparat

Sistem de hidratare

210 Lei (10 %) 189 Lei

Comparat

Sistem de hidratare

200 Lei (10 %) 180 Lei

Comparat

Sistem de hidratare

(1.32 %) 202 Lei

Comparat

Sistem de hidratare

(2.29 %) 176 Lei

Comparat

Sistem de hidratare

209 Lei

Comparat

Sistem de hidratare

200 Lei (15.5 %) 169 Lei

Comparat

235 Lei (9.79 %) 212 Lei

Comparat

Comparare produse