Supa de roșii cu gust dulce-acrișor de la renumita firmă Expres menu este îngroșată cu orez.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Supele gustoase din meniul Expres sunt o garanție a calității! Printre ele se numără această supă de roșii îngroșată cu orez. Supa este sățioasă și deosebit de călduroasă iarna, într-o călătorie sau acasă. Expres menu prepară mâncare gătită în principal din ingrediente nemodificate genetic, fără utilizarea de conservanți și coloranți artificiali.
Principalele avantaje ale meniului Express:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
gust excelent
fabricate din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 2
fără garnitură
Ingrediente: apă, roșii feliate (roșii (60 %), suc de roșii, sare, regulator de aciditate: acid citric), piure de roșii (9 %) (apă, piure de roșii, sare), orez (11 %), ulei de măsline, ceapă, făină de orez, făină de porumb, zahăr, sare grunjoasă, busuioc, cuișoare, piper.
Conținut: 600 g
Informații privind alergiile: produsul nu conține alergeni
Pregătirea GOOD FOODS Mâncarea bună:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.