Supa tradițională de pui cu legume din meniul producătorului ceh Expres menu poate fi gatită acasă sau în vacanță. Pachetul conține două porții.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Supa de pui cu legume din meniul producătorului ceh Expres menu îi va mulțumi pe toți cei cărora le plac mâncărurilede calitate care încălzesc și dau putere. Legumele rădăcinoase combinate cu carnea de pui dau supei o aromă foarte intensă. Mâncarea este făcută din ingrediente de calitate, de la furnizori dovediți, fără gluten, fără adaos de zahăr, lapte și amidon.
Principalele avantaje ale mâncărurilor Express menu:
mâncare finită sterilizată, realizată fără conservanți
volum: 600 g
numărul de porții: 2
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fabricate din ingrediente nemodificate genetic
fără gluten
termen de valabilitate de până la 36 de luni.
Ingrediente: supă de pui (apă, carne și oase de pui, ceapă, usturoi, foaie de dafin, piper, sare), amestec de legume (morcovi, țelină, pătrunjel) (23%), carne de pui (5%), sare, piper
Informații pentru persoanele alergice: Supă conține țelină
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
139 kJ / 33 kcal
Acizi grași saturați
0,1 g
Proteine
2 g
Grăsimi
0,7 g
Glucide
4,7 g
zahăr
1 g
Sare
1,1 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.