Preparată cu linte, caju, fasole verde, praz, morcovi, sos satay, amestec de legume și condimente, mâncarea indoneziană de orez de la Adventure Food, Cashew Nasi, va oferi energie și plăcere în același timp.
Informații despre produs
Adventure Food este un brand european de top angajat în producția și dezvoltarea de mâncare deshidratată.
Adventure Food este un producător olandez de alimente deshidratate. Datorită greutății și dimensiunii ambalajului, preparatul Caju Nasi de 140g este foarte practic. Alimentele sunt foarte hrănitoare , iar utilizarea conservanților este redusă la minimum. termen de valabilitate de până la are 48 de luni. Consumatorii săi menționează un gustgreu de comparat cu cel al altor alimente deshidratate. Puteți mânca fără să folosiți și să murdăriți vasele. Pur și simplu turnați cantitatea dorită de apă caldă direct în pungă, amestecați și așteptați câteva minute pentru a obține o masă minunată și gustoasă, plină de nutrienți.
Liofilizareaeste o metodă de uscare a materialelor umede. Se utilizează la uscarea alimentelor. Principiul se bazează pe sublimarea apei înghețate la presiune și temperatură scăzute. Avantajul constă în faptul că această metodă nu transferă direct apa din starea lichidă în cea gazoasă, ceea ce, în multe cazuri, provoacă deteriorarea materialului uscat.
Principalele avantaje ale felului de mâncare Caju Nasi:
hrănitor și gustos
minimum de conservanți
se așteaptă 8 minute
termen de valabilitate de până la 48 de luni
Procedura de pregătire:
deschideți punga, desfaceți partea de jos a acesteia și scoateți capsula de aer
se adaugă apă caldă la linia 7 (0,280 L)
se agită
se închide fermoarul și se lasă să stea timp de 8 minute
se amestecă din nou
Ingrediente
orez (42%), 26% sos satay(alune (40%), făină de grâu, zerpraf, zahăr, ceapă, sare, paprika, pudră de ghimbir, ghimbir thailandez, soia, extract de drojdie, lemongrass, usturoi, ardei iute, maltodextrină, chimen, aromă, roșii, ulei de floarea-soarelui), nuci caju (11%), linte (8%), ulei de floarea-soarelui, fasole verde (2%), morcovi, ceapă, sare, zahăr, sirop de glucoză, praz (0.59%), lapte praf, praf de ghimbir, proteine de napi, proteine de porumb, piper cayenne (0,04%), piper
Informații privind alergiile: Conține gluten, arahide, soia, lapte și nuci.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.