Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Husky Raincover M

Husă de ploaie pentru rucsac

Reducere: -23 % Reduceri Husă de ploaie pentru rucsac Husky Raincover M

Husa de ploaie pentru rucsaculu Husky Raincover, este fabricat din material poliester impermeabil și de calitate; fiabil protejează rucsacul dvs. de ploaie.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 43,00 Lei 33,00 Lei
Reducere: 10,00 Lei -23 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania cehă Husky CZ s.r.o. a fost înființată în anul 1997 cu scopul de a produce și de a furniza echipament de camping, rucsacuri de călătorie și articole sportive. În ultimii ani, Husky a fost, de asemenea, implicat și în producția de mobilier de camping, care este foarte popular și căutat printre clienți.

De la începuturile sale, marca Husky pune accentul pe originalitatea și calitatea procesării produselor, astfel încât baza producției este accentul pus pe dezvoltarea și designul și selecția atentă a materialelor de calitate. Husky se concentrează în primul rând la clienții care își petrec timpul liber în mod activ, în natură sau la munte.

Datorită cooperării pe termen lung cu membrii serviciului de salvare montană și sprijinului expedițiilor de alpinism nu numai în Himalaya, compania testează eficiența și calitatea produselor sale.

Detalii despre brand

Husa de ploaie pentru rucsacul Husky Raincover, cu siguranță nu o să vă dezamăgească. Este fabricată din material poliester impermeabil de înaltă calitate. Adecvată pentru rucsacuri de mărime M, cu volum de 40-55 l.

Caracteristicile husei de ploaie Husky Raincover:

  • poliester de calitate impermeabil
  • fiabil protejează rucsacul de ploaie
  • pentru rucsacuri cu un volum de 40 - 55 l

Parametri

Producător Husky
Seria de produse Raincover
Husă: Da
Culoarea: negru
Culoare predominantă: Negru
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76009671
EAN: 8592287010909