Gulașul unguresc de la marca Veseko este apreciat pentru conținutul ridicat de carne de porc și de vită.
Informații despre produs
Compania Veseko este angajată în procesarea de calitate a cărnii de porc și de vită. Produce conserve cu mâncare gata preparată cu un conținut ridicat de carne, conserve cu carne de calitate și chiftele de porc în ambalaje de aluminiu. Producția a început în 1956, într-o fabrică din Velké Šenov.
Una dintre cele mai apreciate mâncăruri la conservă, conține carne de porc și de vită și, împreună cu ceapa, ardeiul și amestecul de condimente se formează sosul tipic la care se adaugă knedlik, reprezintă unul dintre preparatele Veseko preferate din lume. Produsele Veseko sunt o delicatesă populară datorită conținutului ridicat de carne din mâncare.
Principalele avantaje ale alimentelor Veseko:
pregătire ușoară
greutate 400 kg
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
Ingrediente: 34% carne de porc, 16% carne de vită, ardei vegetal, apă potabilă, carne de porc separată mecanic, ceapă, făină de grâu, pastă de tomate, amestec de sare: sare de masă, conservant E250, amestec de condimente, agenți de îngroșare: gumă de guar, xantan, colorant E150, extract de condimente, extract de drojdie, aromă
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.