Gulașul gătit în stil ceh are un conținut de carne ridicat, fiind foarte apreciat. Combinația de carne de porc cu ceapă, și gustul ușor picant de ardei este tipic pentru acest fel de mâncare de la marca Veseko.
Informații despre produs
Compania Veseko este angajată în procesarea de calitate a cărnii de porc și de vită. Produce conserve cu mâncare gata preparată cu un conținut ridicat de carne, conserve cu carne de calitate și chiftele de porc în ambalaje de aluminiu. Producția a început în 1956, într-o fabrică din Velké Šenov.
Gulașul este un preparat foarte apreciat de cehi și necesită o pregătire lungă și complicată. Gulașul Veseko de la marca Whalley este potrivit pentru cei care doresc să economisească timp sau să se bucure de o masă caldă chiar și în natură. Acest preparat ceh clasic cu un conținut ridicat de carne, ceapă și un gust ușor picant va fi pe placul oricărui fan al gulașului.
Principalele avantaje ale alimentelor Veseko:
pregătire ușoară
greutate 800 kg
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
Ingrediente: 50% carne de porc, apă potabilă, ceapă, pastă de tomate, sare, făină de grâu, amestec de condimente, agenți de îngroșare - gumă de guar, xantan, amidon modificat, potențiator de aromă - gtlutamat de sodiu
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.